Pudebetræk 40x120 cm

29,00 €
Pudebetræk

Pudebetræk 40x120 cm

29,00 €
Inkl. moms

Ensfarvet pudebetræk til Body Friend pude 40x120 cm.

Tessuto:
Colore:
Free shipping alert Tilføj € 71,00 for free shipping
Preview the shipping fees

Ensfarvet pudebetræk til Body Friend pude 40x120 cm. Med kuvertlukning. 

Det ensfarvede hvide pudebetræk er fremtillet på samme måde og med samme 100% bomuld som pudeskyttere. De er derfor det samme produkt. 

Piumini Danesi® pooq dene® har udviklet en serie specielle pudebetræk for at forbedre søvnkvaliteten, også om sommeren:
De kølende Breeze og Artic pudebetræk som giver en behagelig følelse af friskhed og 3D Air Con pudebetrækket, som forhindrer overdreven sved.

Piumini Danesi® pooq dene® tilbyder også mulighed for separat at købe ekstra pudebetræk til alle typer puder. For at tilføre sengen et strejf af farver eller anvende flere puder.  Specialfremstillet med største omhu og af samme eksklusive naturlige og miljøvenlige stoffer, som vi anvender til vores dynebetræk og lagner. 

 

Hvidt vaskes ved 60°C. Farvet ved 40°C. Vaskes med vrangen ud for længere holdbarhed. Brug ikke skyllemiddel, men eddike som er et naturligt, miljøvenligt alternativ. Hvis der tilføres en smule hvid eddike, vil farverne fremstå klarere og betræk/lagen blive blødere.

Dynebetrækket kan tørretumbles ved lav varme, men vi anbefaler tørring på tørresnoren. Det giver et blødere resultat og er bedre for miljøet.

Fremstillet i Sora, Italien med omhu og opmærksomhed på detaljer.

Produktinformation

Misura
40x120 cm
Loading...